FINNISH SELF TAUGHT CONTEMPORARY MODERN AMA TE ARTE ARTIST. PAINTINGS DRAWINGS PHOTOGRAPHS SOUNDTRACKS. IN PURSUIT OF THE PERFECT LINES AND BRUSH STROKES. ART FROM 1992 TILL FUTURE!!!
Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

PERTTI MATIKAISEN "TAIDESIVUT"   PURE ART!!! SAY NO TO COPIES!!!

Pertti Matikainen, syntynyt 1967 Kerimäellä. Asuu Helsingissä.

Ammatti: kirjanpitäjä. Koulutus: merkonomi 1989, yo 1998. Lukuisia ammatillisia ja muita kursseja (Kirjanpidon koulutus 1999, Taloushallinnon koulutus 2012, ATK-ajokorttikoulutus (+ECDL), kielikursseja yms. Itseoppinut (ei opetettu) ama te arte-"taiteilija."

 Useita pitkäaikaisia (käytännössä oli jatkuva, vaihtuva näyttely) näyttelyitä Sam's Music Bar'issa ja Rata Pubissa Itä-Helsingissä 2003-2008.

Portugali, Lissabon, Colorida Art Gallery (8 öljymaalausta) kevät 2013 ja promootiota joillekin paperitöille. Yksi akryyli Vuosikerta 2015 -ryhmänäyttelyssä Vuotalon galleriassa (IHTS). Varjosta valoon -ryhmänäyttely, Stoa-galleria 2016 (IHTS), Itä-Helsingin taideseuran Mielenmaisema -ryhmänäyttely, Villa Tomtebo, Helsinki 2017, ja Arki ja unelmat 100-vuotiaassa Suomessa, Vuotalo 2017 (IHTS).

2017. +220 hyväksyntää  FIAP-näyttelyistä +20 eri maassa. FIAP-kisoihin osallistutaan harvakseltaan, mutta mahdollisuuksien mukaan!!!       AFIAP.  Certificate of excellence in Artavita Contest 2017 (Top50 Runners up) and also in Circle - Foundation for the  Arts, 2017.

Canon EOS70D:n on sponsoroinut Tukilinja. Tukekaa mahdollisuuksien mukaan Tukilinjan kaltaisia paikkoja, joista apu menee tarpeeseen perusteltuja hakemuksia vastaan.

Jäsenyydet; FIAP, GPU,  Itä- Helsingin taideseura, Kameraseura, Circle - Foundation for the Arts.

Yhteystiedot, joista saa tietoja mahdolliisista koo'ista, hinnoista ja tekotavoista: Puh. 045 657 1837,     e-mail: matikainenpertti@gmail.com , joka toimii myös PayPal-osoitteena. PayPal'illa maksat kätevästi myös täällä tehdyt löydöt.

 

TTITIETIEDTIEDOTIEDOTTIEDOTUTIEDOTUSTIEDOTUS!!!!!

TAIDEKIRJA(KO) MYYNNISSÄ TIETTÄVÄSTI VAIN AMAZONILLA. Amazonin Kindle-sovellus, jota kirjojen lukemiseen muun muassa käytetään on ladattavissa ainakin Play-kaupasta ilmaiseksi...ja toimii ainakin tabletilla mainiosti... No. Juu. En minäkään yrittäisi lähteä kännykällä kirjoja lukemaan - edes tuollaisia lyhyempiä. Tablettia suosittelen, koska peruskäyttöön niitä saa halvalla, kuten myös sisältöä eli kirjojakin on saatavilla ainakin Elisa-kirjalta jossain määrin ilmaiseksikin (tämä koskee lähinnä joitain vanhempia tekijänoikeusvapaita klassikoita).

Lopultakin olisin kirjoittanut koko paketin englanniksi, jos olisi ollut osaamista... Tässä titteleiden ja päästötodistusten luvatussa maassa, kun on kovin vähän uskoa ihmiseen, joka etenee omaa tahtia kohti tuntematonta ilman suosittelijoita...kelpaamatta sosiaalivirastojen yhdeksän euron päiväkerhoihinkaan...

Onnitteluni satavuotiaalle perusteluineen Ajatuksia taiteesta-osiossa, mutta onnea 100-vuotiaalle Suomelle! (Ihan etusivuuutisenakin).

VOIN PUHUA TYHJÄLLE YLEISÖLLE YHTÄ HYVIN TAI JOPA PAREMMIN KUIN TÄYDELLE. EHKÄ JUURI SIINÄ PIILEE SE PARAS VITSI.

JU. ÄLKÄÄ SUOTTA TUKEKO MINKÄÄNLAISTA TAIDETTA. HANKKIKAA KAIKKEA NETISTÄ ILMAISEKSI NIIN PALJON KUIN EHDITTE. ÄLKÄÄKÄ SUOTTA KUNNIOITTAKO TEKIJÄNOIKEUSLAKIA - MORAALISTA ON TURHA VÄLITTÄÄ. KYLLÄ SE TAITEILIJA SIELTÄ SOPPAJONOSTA RUOKAA SAA. VÄLINEIKSI RIITTÄÄ ROSKALAVOILTA KERÄTTY KIERRÄTYSMATERIAALI - SE ON MUODIKASTAKIN VIHREÄN AATTEEN NOUSTESSA YHÄ EDELLEEN. ÄLKÄÄ OSTAKO TAIDETTA. SE ON KULUTTAMISTA, JA KULUTTAMINEN ON TURHAA JA TARPEETONTA. ÄLKÄÄ MAKSAKO MISTÄÄN MITÄÄN, SILLÄ TAITEILIJAT ELÄVÄT KAIKENLAISILLA TUILLA NIIN KADEHDITTAVAN KERMAPERSEILEVÄÄ ELÄMÄÄ TUOTTAMATTA MITÄÄN YHTEISKUNNALLISESTI 

MUTTA JOS KUITENKIN PÄÄTÄTTE OSTAA JOTAIN ESIM. JOULULAHJAKSI VAIKKAPA ITSELLENNE, NIIN SEURAAVASSA OSVIITTAA HINNOISTA:

Pastellit: A4 50-200 € kehystämättömänä, A3 100-300 kehystämättömänä

Hiili/Marker: A4 50-75 € kehystämätön, A3 75-125 kehystämätön

Alle A4-kokoisesta luonnoskirjasta repäisty sivu max. 60 €. 

NUO SIIS NOIN-HINTOJA NOIN- KOO'ISSA.

Akryylit katsotaan erikseen, mutta pienimpien hinnat lähtevät satasesta (paperityö, kehystämätön) aina sinne isompiin kankaalle tehtyihin, joiden hinnat pääasiassa 400-800 €.

Myös vanhempia ja osin uudempia öljyvärimaalauksia saatavilla kohtuuhintaan.

Paperille tehtyjä akryylejä löytyy kehystettynä rajatusti: hinnat pienemmistä isoimpiin 250-325 € koosta riippuen. Nämä pääosin taidelasille laadukkaasti kehystettyjä.

HINNAT VOIMASSA TOISTAISEKSI!!! TERVETULOA OSTOKSILLE!!! TARJOAN AITOA KOPIOIDEN SIJAAN!!!

Ostamalla taidetta minulta tuette velkarästieni maksua ja mahdollistatte taiteen tekemistä jatkossakin sekä ehkä pelastatte yhden ihmisen joulun. Konkursiin ehdin jo mennä, mutta ostamalla tuette siitä selviytymistä. Kamera haettu viimeisillä rahoilla kanista ja laitettu myyntiin. Tupakka ja sikarit lopetettu. Ryypiskely on kohtuullista, mutta hermojen koossa pitämiseksi ja rentoutumiseen jossain määrin pakollista. Mutta kaikesta huolimatta kaikille Hyvää joulua. T. Parempien aikojen odottelija.

TÄÄLTÄKIN LADATKAA MINUN PUOLESTANI EI-KAUPALLISEEN KÄYTTÖÖN NÄITÄ PIENIKOKOISIA TIEDOSTOJA SEN MINKÄ EHDITTE!!! :-)

 

 Introducing me in English under headline Me Myself and I

COMING SOON MORE IN ENGLISH!!!      *****