FINNISH SELF TAUGHT CONTEMPORARY MODERN AMA TE ARTE ARTIST. PAINTINGS DRAWINGS PHOTOGRAPHS SOUNDTRACKS. IN PURSUIT OF THE PERFECT LINES AND BRUSH STROKES. ART FROM 1992 TILL FUTURE!!!
Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

PERTTI MATIKAISEN "TAIDESIVUT"

Pertti Matikainen, syntynyt 1967 Kerimäellä. Asuu Helsingissä.

Ammatti: kirjanpitäjä. Koulutus: merkonomi 1989, yo 1998. Lukuisia ammatillisia ja muita kursseja (Kirjanpidon koulutus 1999, Taloushallinnon koulutus 2012, ATK-ajokorttikoulutus (+ECDL), kielikursseja yms. Itseoppinut (ei opetettu) ama te arte-"taiteilija"  ja tulevaisuudessa ehkä valokuvaaja.

Osallistunut pariin ryhmänäyttelyyn STOA-galleriassa. Myös ryhmänäyttelyitä Työväen opiston tiloissa STOAssa ja Vuotalossa. Useita pitkäaikaisia (käytännössä oli jatkuva, vaihtuva näyttely) näyttelyitä Sam's Music Bar'issa ja Rata Pubissa Itä-Helsingissä 2003-2008. Portugali, Lissabon, Colorida Art Gallery (8 öljymaalausta) kevät 2013 ja promootiota joillekin paperitöille. Yksi akryyli Vuosikerta 2015 -näyttelyssä Vuotalon galleriassa. Neljä akryylimaalausta Varjosta valoon -ryhmänäyttelyssä STOA-galleriassa 2016. Door Is Opening?- ja In My Mind's Eye I say: Goodbye Yesterday - maalaukset Itä-Helsingin taideseuran Mielenmaisema -ryhmänäyttelyssä Villa Tomtebossa Tamminiemessä Helsingissä 2017. +190 hyväksyntää  FIAP-näyttelyistä yli 20 eri maassa. FIAP-kisoihin osallistutaan harvakseltaan, mutta mahdollisuuksien mukaan!!!       AFIAP.  Certificate of excellence in Artavita Contest 2017 (Top50 Runners up). Canon EOS70D:n on sponsoroinut Tukilinja. Tukekaa mahdollisuuksien mukaan Tukilinjan kaltaisia paikkoja, joista apu menee tarpeeseen perusteltuja hakemuksia vastaan.

Pääosin puhtaasti ja esittävästi abstraktia ja surrealistista sekä minimalistista taidetta.

Jäsenyydet; FIAP, GPU,  Itä- Helsingin taideseura, Kameraseura

Yhteystiedot, joista saa tietoja mahdolliisista koo'ista, hinnoista ja tekotavoista: Puh. 045 657 1837,     e-mail: matikainenpertti@gmail.com , joka toimii myös PayPal-osoitteena. PayPal'illa maksat kätevästi myös täällä tehdyt löydöt.

 

NO NIIN. TÄMÄN PUTIIKIN MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ JÄÄ LOMALLE, JOTEN ILMOITUKSIA TOISTAISEKSI SATUNNAISESTI!!! Ko

(Tiedoksi Kelalle: tuo oli vitsi)

TTITIETIEDTIEDOTIEDOTTIEDOTUTIEDOTUSTIEDOTUS!!!!!

NO. NIIN. BOOK ON DEMAND ON LÄHETTÄNYT E-KIRJANI ETEENPÄIN KIRJAKAUPPOIHIN. SAATAVILLA LÄHIAIKOINA TIETTÄVÄSTI  Applen iBooksista, Amazon Kindle Shop'ista, Google Play'sta ja Elisa Kirjalta. TUOLTA MINÄKIN JOUDUN YHDEN KAPPALEEN OSTAMAAN, JOTTA NÄEN LOPULTA KUNNOLLA MILLAINEN LUETTAVA TUO ON ESIMERKIKSI TABLETILLA. JOS JOKU EI OLE TYYTYVÄINEN SIIHEN, MITÄ SAA, NIIN ÄLKÖÖN TULKO MEIKÄLÄISELTÄ MITÄÄN RAHANPALAUTUKSIA KINUAMAAN. RAHAA EI OLE. KIRJAN HINTA ON 15,99 €. ILMAISVERSIOITA EI ENÄÄ TARJOILLA...KAIKILLE KIRJAN OSTAJILLE KIITOKSET TUESTA JO ETUKÄTEEN, OLKOONKIN ETTÄ JOKAINEN KOLIKKO JOKA TÄSTÄ TULEE, VÄHENNETÄÄN KELAN TUISTA, EIKÄ NÄIN OLLEN LUO UUSIA MAHDOLLISUUKSIA TAITEESEEN JA SEN TEKEMISEEN. SIISPÄ: TOIVOTTAVASTI TÄMÄ KOTIKUTOINEN HIEMAN TUSKAISAKSI MUUTTUNEEN PROJEKTIN TULOS MIELLYTTÄÄ EDES JOITAIN... SIIS HINTAAN 15,99 € edellä mainituista paikoista... SAATTAA OLLA TARJOUKSESSAKIN... KOKEILKAA TUURIANNE..29.7.2017 INFO:.EI OLE TIETTÄVÄSTI MYYNNISSÄ KUIN AMAZONILLA, JA  TUSKIN TULEEKAAN...

OHI ON. NYT EI ENÄÄ PYSTY, KYKENE, JAKSA MITÄÄN. TAITEESTA EI OLE LOMAA, MUTTA LUULEN ETTÄ TAITEILUT ON TAITEILTU TOISTAISEKSI, JA NYT OLLAAN...JUURIKIN NIIN LÄHELLÄ SEKOAMISTA, ETTÄ HILJENEN VÄHÄKSI AIKAA... KUN MENNÄÄN LIIAN MONTA KERTAA SINNE RAJOILLE, NIIN LOPULTAKIN JOSSAIN VAIHEESSA SE SAATTAA KIEHAHTAA YLI...

Ju. En juhlinut kännillä tuota julkaisupäätöstä, vaan mie romahin ihan muuten vaan, kun en todellakaan jaksanut uskoa, että mitään meikäläisen kirjoittamaa tulee myyntiin virallisilla myyntikanavilla. Lopultakin olisin kirjoittanut koko paketin englanniksi, jos olisi ollut osaamista... Tässä titteleiden ja päästötodistusten luvatussa maassa, kun on kovin vähän uskoa ihmiseen, joka etenee omaa tahtia kohti tuntematonta ilman suosittelijoita...kelpaamatta sosiaalivirastojen yhdeksän euron päiväkerhoihinkaan...

 

TUKEKAA KAIKENLAISTA TAIDETTA!!! TEATTERIA, ELOKUVAA, MUUSIKOITA, KIRJAILIJOITA, KUVATAIDETTA JNE. EI KAIKKEA TARVITSE SAADA ILMAISEKSI NETISTÄ!!!

 

 Introducing me in English under headline Me Myself and I